esmaspäev, 5. oktoober 2009

õpetajate päev

Täna tähistati ka meie koolis õpetajate päeva: nagu ikka, on traditsiooniks lõpuklasside õpilastel olla õpetajad. Sel aastal oli ka direktor asendatud - selle raske töö võttis enda kanda Egert. Õppealajuhatajat Marika Leemetit asendas Maiu. Tore oli näha uut direktorit käratsevate õpilaste seas rahulikult toimetamas :) Tänastel uutel õpetajatel tuli klassides anda kolm tundi. Samal ajal said aga meie armsad pedagoogid väga tervislikus kohvilauas laste- ja õpetajate ansambli laule kuulata. Jagati ka tublimatest veelgi tublimatele rändkarikaid:


Hea Õpetaja:
Evelyn Ojaperv
Marju Timmotalo
Suzan Saripova

Hea Kasvataja – Kersti Rihm
Hea Ringijuht – Rein Alev
Hea Abiõpetaja – Kersti Ilings
Hooliv Kaastöötaja – Anne Koppel
Hea Ülemus - Marika Leemet
Krapsakas Uustulnuk – Alex Trope

Õpetajad said osa ka nihonga kunstitunnist Adamson Ericu Kunstimuuseumis imekena õpetaja Liisi seltsis. Küll oli tore minna lihtsalt kunsti sisse ja maalida seda mis sisemusest tuli! Spetsiaalsed oravasabast tehtud pintslid lausa keerlesid paberil! Mina maalisin tuuletantsu puuvõredes ja mind aitas härra Ott Marten, kes jalakesega hoogu ja lennukust juurde andis. Õpetajate jaapanikunstitööde näitus avatakse juba sel nädalal, ikka Tondi 40, esimesel korrusel. Tulge ja imetlege!



Naljakas juhtum oli ka maalitunnist üle Vabaduse platsi minnes, kus kutsuti uue laarikohviku kupongiga külma ilma kuuma kohviga peletama. Aga kohe, kui uksest sisse saime- sähvisid fotokaamerad ja Mart ise ka platsis. Küsisin siis Mardilt maja joogi ja koogi kohta ning nii ma delfi fookusesse koos temaga jäingi. Päris imelik see tänapäeva valimisereklaam... :)

1 kommentaar:

  1. Oh oleks vaid neid õpetajate päevi rohkem! :)
    Aga direktor oli meil Egert, mitte Renee.

    VastaKustuta