neljapäev, 24. veebruar 2022

Eesti Vabariigi 104. aastapäeva tähistamine!

 Kolmapäev, päev enne kodumaa sünnipäeva oli meie kool piduehtes:lipud lehvisid, isegi hallid betoonpostid saalis olid kauni sinimustvalge lindiga kaunistatud, värsketest lilledest  kaunid seaded, pidulikus riietuses õpilased, õpetajad-kõik see moodustas ühtse terviku, piduliku sünnipäevatunde hinges.

Ja siis neli väga sisukat, lõimitud, väga südamesse minevat kontsert-aktust kõigis neljas pesas eraldi, sest aeg ei lubanud veel ühtset pidu-on ju veel koroonaaeg!

Esimene aktus-kontsert kõlas oranzi pesa õpilaste esituses, kes on meie kooli kõige vanemad!

Kava oli väga hästi lõimitud: isamaalised laulud, südamlik tervituskõne õppealajuhatajalt Helen Käänikult, reibas luuletus 8v klassi õpilaselt Siimult ja muidugi duubaduetid muusikaõpetaja Kahro Kivilolt ja Toomas Oskar Kahurilt andsid võimsust ja vürtsi aktusele juurde!

Lustakust ja südameheadust kumas anima-ja nutiringi animatsioonilisest tervitusest, mille aitas ekraanile õpetaja Silvia ning  mille kaudu nägi koolipere  eestimaa kaunist loodust ja kui võimsalt lehvib sinimustvalge lipp Pika Hermani tornis Toompeal!

Ka ülejäänud kolme: rohelise, kollase ja sinise pesade aktus-kontserdid olid väga meeleolukad, isamaaline kõne, mida esitas õppealajuhataja Marge Süld,  laulud ja luuletused, millest kumas läbi armastus oma isamaa vastu-suured tänud muusikaõpetajatele Margit Kõpperile, Kahro Kivilole, Urve Pihlakule,Toomas Oskar Kahurile,  klassijuhatajatele, õppealajuhatajatele ja õpilastele niiväga suurepärase, südamesse mineva isamaalise aktus-kontserdi eest!

Tänud ka kokkadele, sekretär Evelinile  väga tervisliku kohvilaua organiseerimise eest!

Kaunist pidupäeva kogu kooliperele!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar