reede, 11. aprill 2014

Nora

Teisipäeval osalesid Tallinna Loomaaia Noorte Sõprade Klubi (LNSK)õppekäigus üheksa õpilast, et üheskoos jälgida loomade ja lindude käitumist kevadises Tallinna Loomaaias.
Õpilaste imestus oli suur, sest metsaalune lausa sinetas sinililledest ja ka ülased õitsesid.Kakuperedeemad haudusid pesadel ja kakuisad toitsid kaasasid-seda hoolitsust lausa tuli näha,Muidugi kiirustasime jääkarude juurde, et näha väikest jääkarutüdruk Norat!  Üllatus oli suur- puurist kostis väga kummalist heli-justkui põrises lüpsimasin.Meie juhendaja Inari aga sõnas, et Noral oli hetkel söögiaeg ja ta imes ahnelt emapiima. Meieni kostus vaid mõnusat lutsimist ja rahulolevat mõminat ning puristamist.Edasi kiirustasime amuuritiigri juurde aga  nägime kuuskede varjust vaid tiigri luuravat silmapaari.Elevandimajas mängisime meie suure sõbra- kääbbusküülik Loolaga, kes hoogsalt näris porgandit ja mõnules päikesekäes.Elevandid mängisid õues, veeretasid palki, sügasid end vastu autokummi.Ninasarvikud oma läikivmusta nahaga helkisid juskui oleks nad ülelakitud.Troopikamajas olid taas krokodillid ninapidi koos ja simpansid koputasid vastu vaateakent, et me neid märkaksime.
Õpilastelt küsides, et mis siis oli seekord kõige põnevam: vastati üheskoos, et  väike jääkarutüdruk Nora, kes lutsis ahnelt emapiima ja ristsõna, mis kiiresti üheskoos ära lahendati!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar