laupäev, 26. aprill 2014

avatud uksed ja ülekooliline näitus

Sel nädalal oli koolimaja täis külalisi ja uudistamist, sest oli ju üles pandud õpilastööde näitus mõlemal korrusel.Toimetulekukorrusel oli avatud ka kohvik.Kogu maja oli täis elevust ja kevadvärve: kirjusid linnupesi, joonistusi, puutöid ja käsitööesemeid.Samuti olid üleval ka fotoringi õpilaste pildistatud fotod lindudest ja kogu koolipere andis fotodele pealkirju, mis veelgi enam ilmestasid fotosid!Ka esimese korruse seintel olid kevadlindude pildid ja muidugi ilmus ka kooliajalehe "Tondu" kevadnumber, kus sees koolilõpetajate unistused ja meenutused möödunud üheksast kooliaastast meie koolis!
Nii tegusal koolinädalal toimusid jalgpallivõistlused Viljandis, kus meie  meeskond tõi ära D klassis esikoha?!Kas vastased olid võrdsed, kellega võisteldi?!
Käidi ka Valgamaal tantsupäeval oma uute rahvarõivastega, mis olid valmistatud kardinatest ja mõjusid väga kaunilt, erksavärviliselt-tänud Reedale, kes kõik seelikud õigeaegselt valmis sai!
Valgas käisid nii abikooli kui ka toimetulekukooli õpilased.
Abikoolist osalesid Mel Andris 7a,:Denis, Egert-4a, Keity, Matti 5a, Tiia 5b, Markus 2v ja Sandra 2a, Kaidi-Liis 1a, Marleen 4v klassist!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar