neljapäev, 5. märts 2009

Moeshow nominendid 2009 Kanutiaias-ka meie!

Moeshow on meie koolis iga aasta väga oodatud konkurs! Oleme osalenud sel konkursil juba 3 aastat ja iga kord unistanud saada poolfinaali ja nüüd kolmaskord see õnnestuski! Arvan, et nii tore tulemus tuli tiimitööga. Oli ju esimene aasta, kus õpetaja Kadri soovis moeshowle abi. Muidugi olid õp. Silvia, Ingrid ja Sirli ja Heidi nõu ja jõuga abiks ja nõnda see võit poolfinaali tuligi!
Oma panuse andsid ka tublid tüdrukud: Helena 6a, Leida ja Diana 7a, Maiu 8a, Krete 9b, Maire, Veronika 9a ning Anneli 6-8m klassist. Ühiselt joonistati moekavand algul paberile ja siis läks juba õmblemiseks ning lõpuks ka tuunimiseks ning kaunistamiseks. Lavaproovid tehti algul kooli sinises saalis ja hiljem juba Kanutiaia laval. Finalistide võistlus toimub 15.aprill-hoiame taas pöialt ja soovime lavanärvi tüdrukutele! Oma kooli moeshow toimus täna 05. märtsil kogu kooliperele!
Tänutäheks tubli esinemise eest said kõik esinejad külastada kobarkinos Madagaskar -2-te, mis oli väga armas ja südamlik film! Ka Hoolimisnädala võitjad Birgit 2a, Nele 5a, Sven Põk-ist said preemiaks kinokülastuse!
Täna esitleti itaalia kohvimasinat ja pakuti õpetajatele kohvi-tore, kui saame kooli moodsa kohvimasina!

1 kommentaar:

  1. Meie tädrukute kleidid on fantastiliselt ilusad ja omapärased. Ootan põnevusega 15.aprilli!
    Kohvimasina toodang on siiani veel proovimata.;)

    VastaKustuta