teisipäev, 3. märts 2009

Märts on TEATRIKUU

Meie kooli jõudis TEATRIKUU juba küünlakuu lõpus, kui 50 õpetajat said nautida maailmakuulsat muusikali Minu veetlev leedi Estonia teatris. Sama muusikali külastasid ka 9b klassi õpilased.
Vastlakuu esimesel nädalal said Nukuteatris kahte etendust vaadata meie abikooli 1, 2, 3 klasside õpilased ning toimetuleku 1,2,3 -4 klasside õpilased.Etendused toimusid Nukuteatri ovaalsaalis ja pärast said õpilased ka marionetnukudega tutvust teha ja olla näitleja rollis.Etenduste pealkirjad olid Metsakülad jaVärvid, mõlemad olid vä ga õpetlikud nõnda arvasid ka õpetajad, kes lastega koos lugusid nautisid.
Peagi märtsis, tulid taas Nukuteatri toredad pakkumised etendustele Mängurid ja Riki-Miki. Kõigile etendustele võis tulla 30 õpilasega-see on ju imetore kingitus! Tuhat TÄNU Nuku ja Noorsooteatrile, kes on saanud meie laste kõige suuremaks sõbraks. Estonia teatris said 1. märtsil kõige hoolivamad lapsed näha muusikali Lumivalgeke ja seitse pöialpoissi.
Õpetajad külastavad peagi vastremonditud Draamateatrit, kus naistepäeva eel, 6 märtsil vaadatakse tragikomöödiat Eesti Matus, laupäeval, 7 märtsil tantsuetendust Kell näitab juba täpset aega ja4. aprillis Aabitsakukke! Mõnusaid teatrielamusi teatrikuul!
KOBARKINO peab sünnipäeva juba sel neljapäeval,5 märtsil!
Moeshow Seekord sedamoodi osalenud 8 tüdrukut ja hoolimisenädala võitnud õpilased saavad nautida filmi Madagaskar-seda Tänu õpetaja Kadrile, kelle abikaasa Indrek töötab kobarkinos!

1 kommentaar:

  1. Etendus "Mängurid" oli igati õpetlik. Olin näinud väikest tutvustust, siis arvasin, et etendus on lastele veidi "õudne". Kuid seda ta õnneks ei olnud. Loodan, et need kes käisid seda tükki vaatamas, mõtlevad pettuste ja hasartmängude olemuse peale veidi kriitilisemalt.

    VastaKustuta