teisipäev, 9. märts 2010

emakeelenädal ja kaks õppekäiku.



Täna sai hoo sisse emalkeelenädal.
Igal klass astub üles mõne esinemisnumbriga, nii nagu 3a klassi õpilased mängisid täna etendust "Tagurpidi kuningas". Õpilastel olid osad hästi õpitud ja esinemine julge. Kogu saal plaksutas ja naeris, sest etendus oli lustakas.

Emakeelenädalaraames käisid 7a klassi õpilased koos huvijuhiga Lastekirjanduse Teabekeskuses, Pikk tänav 73. Matk läbi vanalinna oli päikseline ja kirjanduskeskuse töötajad väga sõbralikud. Ka lugemissaalid olid lastepärased ja täis näitusi. Õpilastele meeldis väga Edgar Valteri saal ning pööning, mis oli täis igasuguseid naljakaid nukukesi, eriti vahva oli nukitsamees, kes on keskuse maskotiks. Nüüd on õpilastel teada sõbralik ja igati vahva ajaviitmiskoht.

Teine tore ja tähtis sündmus oli Nukuteatris Nukumuuseumi avamine - nii palju maaaluseid käike ja klaastreppe. Ka õuduste saal on olemas, samuti Ferdinand Veike tuba, ajaloosaal, salasoovide kaev ning igaüks sai vermida münte. Saime näha ka muusikali "High School music" lavaproovi, kus Ott Lepland peaosas, muusikaline juht Kaire Vilgats ning kunstiliseks juhiks Andres Dvinjaninov. Muusikali esilinastus on 26.märtsil - täna sai veel pileteid osta!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar