teisipäev, 20. oktoober 2009

Wu-shu ja Arigato

Peale hommikust päikesetervitust suundusime Arigatosse - see on suur spordikompleks Haabersti linnaosas. Juba uksel saime südamliku tervituse osaliseks ja majaperenaine Marina tutvustasmeile spordiklubi ning saatis meid riietusruumi, kus riietusime sportlikult, et wushu trenni minna.


Peagi suundusime suurde, väga avarasse saali, kus tervitas meid Wu-shu treener Kristiina. Kõigepealt saime teada, kuidas peab wu-shu tunnis käituma. Siis alustasime harjutustega - neid oli palju ja nad olid nii põnevate nimedega: draakonisaba, istuv hobune, lendav kurg, laevuke jne. Hakkama me nende imeharjutustega saime, sest tahtmine oli suur! Siis tõi treener välja päris ehtsa mõõga ja me kõik pidime mõõga kõrval tegema väljaastega hundiratast. Iga laps sai hakkama omal moel. Me kõik olime õnnelikud, et see suurt väljakutset nõudev ülesanne sai täidetud! Sporditund oli väga põnev. Suur, suur tänu Arigato spordiklubile, treener Kristiinale ja lahkele perenaisele Marinale. ARIGATO!




Peale treeningut käisime ära loomaaiasõpradena ka loomaaias:) Õpetaja Inari jutustas meile loomaaia minevikust ja näitas ka väga vana filmi Kadrioru loomaaiast. Õpetajale oli palju küsimusi. Kooli tagasi jõudsime alles ooteks. Olime väsinud aga päevaga hirmus rahul.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar