Loomelinnaku kuulsas Fotogafiska restoranis said tänu Kristjan Saare kirjutatud projektile "Tallinn Euroopa roheline pealinn 2023"raames kokata meie kooli kõige vanemad õpilased -lisaõppe klassist ja tõesti oli põnev proffiköögis kokata ja ise olla toidukunsti tegija-võlurkokk-juhendajateks Peter ja Cätlyn, ka televisioon 7 oli kohal. Alustati desserdiga-kikerherne vedelik vahustati tuhksuhkruga ning sekka valati vedelsokolaadi, kaunistuseks värsked marjad-sulas suus nagu jäätis!
Pasta tuli valmistada käsitsi jahust, lisaks hapendatud saiapuru ja 4-st munast ning sõtkuda pikkadeks torudeks, mis tuli ajada läbi pastamasina, siis keeta ja segada sisse omavalmistatud pesto kus koostisosad:spinat, basiilik, seemned, õli ja fortejuust-väga maitsev kooslus-supermaitsev!Südamest TÄNUD Kristjanile, Peterile ja Cätlynile ja ootame taas uusi põnevaid projekte!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar