neljapäev, 15. september 2022

Spordipäev Hiiul ja õpilaskodu õpilastega Kadriorus valgust otsimas!

 Hommik tõotas tulla üllatusterohke, sest taevas oli vihmapilvekesi täis tikitud ja nii see juhtuski-kohe,Hiiul rongist välja astudes tabas vähemalt 50 õpilast vihmavaling, nii, et tuiskas.Õnneks ei hakanudki keegi rongijaamast välja tulema, sest kui katus peakohal, siis see vihmavaling las sajab ja peagi oli päike taas paitamas ja tõesti kogu spordipäev toimus tõepoolest  vihmata. Õpilaste tulemused olid suurepärased, ka õpetajad on meil väga sportlikud:Juta pesapalliviskes, Silvia pikamaajooksus, Toomas samuti pallivisetes ja huvijuht 60 meetrijooksus.

Peale oote sammusid kõik õpilaskodu 14 õpilast Kadriorgu, sest Kadriorus käis valgus s.t valgusinstallatsioonide festival.Enne seda aga toimus sukeldumine kunstisisse, sest viimaseid päevi sai näha Konrad Mäe ülivõrdes võrratuid haruldasi seninägemata kunstiteoseid Mikkeli muuseumis.

Õpilased muutusid ka ise väikesteks Konradideks, sest oli võimalus värvilehtedel värvida vanameistri kuulsaid maale miniatuuris.

Peale Mikkeli kunstitemplit käisime uudistamas veel naabruses asuvat Kadrioru lossi, imeline oli ka lossiaed-üleni sügislilledes ja purskaevud loopisid vett justkui vulkaanid.Lossis sees muutusime ajalooliseks kuldäärtega maaliks ja imetlesime valget saali põrandast-laeni-kõik oli suursugune ja kaunistatud inglikestega, lisaks valge klaver nagu meie kooli saaliski.

Tagasiteel , pargis jalutades mõtles vist igaüks, et kaunim parkidest üle kogu Eestimaa on Kadriorupark kõigi oma imeliste vaatamisväärsustega ja seda eriti soojatel sügisõhtutel-tulge ja te ei pea kahetsema!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar