laupäev, 15. detsember 2012

Jõululaat

Reedel toimus meie koolil juba teine jõululaat.Esimene toimus neljapäeval, 13 detsembril Tuisus, kuhu sattus ka jõuluvana ning õpilased said lugeda luuletusi.Oli avatud ka kohvik ning sai osta omaküpsetatud leiba ning ehteid, jõulukaunistusi ning jõulukaarte.
Peamajas toimus jõululaat tänavu lausa kolmel korrusel korraga! Avatud olid ka kohvik ning roheline taaskasutusring, kus õpilased andsid müüki omi kasutatud riideid, jalanõusid, mänguasju, raamatuid, et korjata  Tallinna Loomaaias meie suurele sõbrale -kääbusküülik Loolale kogu aasta toiduraha.
Seekord olid meie laadale kauplema tulnud Õismäe Kooli , Tõnismäe Reaalkooli, J.Pätsu Vabaõhukooli ning Tuisu õpilased oma kaubaga ning kogu koolimaja oli täis piparkoogilõhna ning rõõmsat kauplemist-peaasi, et kõik olid rõõmsad ja nautised jõululaadaga kaasas käivat elevust ja lustimist, sest isetegemisrõõm on  ju kõige suurem rõõm! Täname väga Tõnismäe Reaalgümnaasiumi õpilasesinust, kes oma õpilasfirma "Õpilashääl" kogu jõululaada sissetulekuraha meie koolile kinkisid!Soovime kõigile jõulurõõmu südamesse ja heategusid neile, kes seda vajavad!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar