Hoolimata jääkonarustest võtsid toimetulekukooli õpilased ette õppekäigu "Fazeri" tehasesse, et näha kuidas leib ja sai lauale jõuab.
Kõigepealt tuli riietuda üleni valgesse vaid sussid ja mütsike olid värvilised ning käed hoolega puhtaks pesta, sest tegu oli ju toiduainete tööstusega, kus kehtivad väga ranged nõuded.
Õpilased nägid kogu tööprotsessi taigna valmistamisest, küpsetusenin ning lõpuks ka leivapakkimisliini ning valmistoodanguladu.
Leivatehnoloogid Hille ja Reio jutustasid, näitasid ja vastasid kõigile küsimustele, mida õpilased küsisid.kõige lõpuks sai iga õpilane koduteele kaasa kotikese värskelt küpsetatud leiva ja sepikuga, tänud "Fazeri" toredatele töötajatele, kes meid vastu võtsid!
kolmapäev, 31. oktoober 2012
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar