kolmapäev, 17. november 2010

lemmikloomanädal

Täna, kolmapäeval sai lemmikloomanädal tõelise hoo sisse! Õpilastel oli võimalik külastada Nõmme Loodusemaja ja soovijatel, kes tahtsid loomadest rohkem teada käia ära ka Tallinna Loomaaias, kus alustas tööd loomaaia sõprade klubi. Nõmme Loodusmajas said õpilased kõigepealt tuttavaks kopraonuga-kahju vaid, et topisena aga kopra teravaid hambaid ja tugevat saba imetlesid kõik!
Lausa üllatusepommina mõjus kuniglikboa, keda sai ka silitada ja julgemad kaelaümber mässida nagu salli! Teises toas tutvustas noor aga väga andekas õpetaja Roosi õpilastele tigusid, mardikaid, kilpkonni, mitmesuguseid hiirekesi, viirpapagoisid, põldvutte, tsintsiljasid jpm.loomakesi. kilpkonni sai ka katsuda, pai teha. Nüüd on õpilastel võimalus joonistada oma lemmiklooma, millest hiljem saab panna kokku lemmiklooma näituse!
Tallinna Loomaaeda külastasid kümme loomadest huvitatud õpilast peale õppepäeva. Kõigepealt saadi tuttavaks uue õpetaja Dagmar Saareväljaga, kes on loomaias töötanud üle 25 aasta ja juhendanud palju noortegruppe. Õpilased said masseerida kilpkonna jalakesi, tutvuda hiidritsikatega ning näha hiigelsuurt madagaskarimardikat. Õpilastel oli huvi suur ja loomaaias hakatakse käima kolmapäeviti.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar