teisipäev, 10. november 2009

Mardipäev Rahvakalendris

Juba kaks päeva on käinud meie koolis marditrall! Eile käisid ratastoolidega õpilased Päevakeskus Käost marti jooksmas ja täna toimus mardikarneval võimlas, kus jagati ka vahvamatele mardisantidele auhindu.

Kõikide klasside õpilased olid vaeva näinud, kahju vaid, et esinemisnumbreid jäi väheks! Eriauhinna said kaks julget õpetajat, kes maskeerusid vahvaks hobuseks. Need tublid õpetajad olid Kaie Henk ja Anne Eeljõe. Õpetajatest sai veel auhinna Rutt Saar, kes oli punane mikihiir.

Õpilastest parimaid nimetada on keeruline, sest kõik olid kostüümides ja nägid välja nagu tõelised muinasjutu kangelased: Pipised oli kokku kaks, Karlssoneid lausa kolm. Võitis kõige priskem Karlsson 5a klassist. Õpilaste üldiseks lemmikuks said Silver, kes kehastas Michel Jacksonit ja tema taustlaulja Egert, kes oli oma näo pruuniks värvinud. Koos esitasid nad Jacksoni kuusa tantsunumbri.

Suurt elevust tekitasid meditsiiniõed Maiu ja Marina, kes vaktsineerisid seagripi vastu - ka zürii liikmeid. Kuskohast küll nemad vaktsiini said, jäi saladuseks - Eestisse pidi vaktsiin jõudma alles viie nädala pärast!

Mardipäeva nautis kogu abikool, tubli töö eet tänud organiseerijatele!

1 kommentaar:

  1. Egert ei olnud tegelikult Jacksoni taustalaulja, vaid räppar 50 Cent, kes on ise väga kuulus ja tegija ja elab tänase päevani.
    Karneval oli väga vahva!

    VastaKustuta