pühapäev, 26. aprill 2009

Traditsiooniline Avatud uste nädal

20.04-24.04 Kristiine päevade raames toimusid ka meie kooli Avatud uste nädal, kus uudistajaid käis 25 - enamus Viimsist ja erinevatest lasteaedadeest, ka Padiselt. Ühises vestlusringis mõtiskleti tugiteenuste üle.

Toredad olid õpilastööde näitused 2 ja 3-ndal korrusel. Laupäeval esines õpilaste ansambel 15 minutilise kevadkontserdiga Kristiine keskuses.

Kolmapäeval käisime taas loomaaias, seekordne praktiline töö oli kajakate hirmutamine partide ja laglede pesade lähedusest. Kajakad röövivad pesades olevaid linnumune, millest peaksid peagi kooruma imeilusad linnupojad. Aitasime päästa looduse tasakaalu! Ilm oli väga päikseline ja soe!! Tore oli teha väike heategu, veidi väsitas ka!

Laupäeval saime Nukuteatris vaadata elu üle mõtlema panevat kurba etendust Oskar ja Roosa Daam, mille lavastaja oli Ibragimov. See oli nukulavastus kümneaastasest Oskarist, kes on väga haige - ta elab haiglas, sest põeb ravile allumatut verevähki. Poissi ümbritsevad täiskasvanud püüavad halva mängu juures head nägu teha. Ainus, kes julgeb tõe välja öelda, on haiglas vabatahtlikuna töötav vanaproua, keda Oskar Roosaks Mammaks kutsub.

Et leevendada Oskari kurbust ja üksindust, soovitab Roosa Daam tal kirjutada oma mõtetest jumalale. Koos alustavad nad ka omamoodi mängu, kus Oskar jälgib iga päeva ja mõtleb, et see päev kujutab endast kümmet aastat tema elust...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar