neljapäev, 12. veebruar 2009

SÕBRAKUU KOOLILOOD

02.02. Küünlakuu algas Tartu Rahu tähistamisega, millest tegi ajaloolise ja väga põhjaliku ülevaate õpetaja Marta Roosmäe. Loeng oli nii põnev ja täis näiteid, et kõik pidid aru saama, kui tähtis sündmus oli Tartu Rahu sõlmimine eestlaste jaoks.

03.02 käisid algklasside õpilased Nukuteatris vaatamas etendust Metsakülad, mis oli väga õpetlik kõigile õpilastele. Nägime, etkõige noorim teatrikülastaja oli neljakuune väike tüdrukuke, keda huvitas siiski ülekõige emme ja rinnapiim.Pärast etend''ust said lapsed mängida ja teha teatrit ise abiks käpiknukud, mida näitlejad lahkelt lastele näitasid.

06.02 Tänu Nukuteatri hoolimisele saime taas käia teatris,tasuta, kus vaatasime õpetlikku etendust Värvid. Nukuteatris käis 20 õpilast nii Toimetulekust kui ka Abikoolist.

09.02 algas Hoolimise nädal, kus igal päeval oli oma üritus. Esmaspäeval tuli külla Mary Poppins, kes jutustas ja näitas filmi andekatest nn.indigolastest, keda kutsutakse juba kristalllasteks.

Teisipäeval kuulati muinasjuttu õpetaja Evelyn Ojapervelt. Ka kolmapäeval oli muinasjutupäev, kus 1a klassi õpetaja Anne Eeljõe jutustas nõnda kaasakiskuvalt, et isegi huvijuht istus hiirvaikselt ja judinad jooksid üle selja. Õpilased said tunda, kui õpetlikud ja põnevad on muinasjutud. Samuti imetleti meie kooli õpetajate võrratut oskust neid toredaid jutukesi jutustada, nende mõnusat häält ja näitlemisoskust. Loodame, et muinasjuttude vestmine saab meie kooli traditsiooniks.

Neljapäeval käisid 5a klassi õpilased Õismäe Põhikoolis, kus vene keelt kõnelevad lapsed tervitasid meid võimsa eeskavaga ja püüdsid rääkida eesti keeles. Meie õpilasi kostitati kommide ja kringliga. 5a õpilased viisid kingiks 2 suurt punast südant ja sõbrapäeva kaardid.Õpilased said ka uusi sõpru ja vahetati ka telefoni numbreid ja emaile.

Reedel on oodata külla inimeste le väga häid sõpru aga keda-see selgub juba homme !
Sõbrapäeva kaardikesi heade soovidega ootavad kaks amorpostkasti mõlemal kooli korrusel.....1

1 kommentaar: