teisipäev, 22. juuni 2021

"Siia sinna läbi linna"-parim koostööprojekt!

 Sügisel alustas uus ja põnev koostööprojekt "Siia sinna läbi linna", mis  oli mõeldud noorimale koolieale.Projektis osalesid 2a, 3v ja 5m õpilased, kes said võimaluse osaleda projekti haridusprogrammides , mis toimusid loomaaias, botaanikaaias , lastemuuseumis "Mia Milla "ja kooli kunstitundides.

Just selline kombineeritud valdkondadega huviring  toetas õpilase kasvamist ja arengut.  Selgelt joonistusid välja lapse erihuvid, tugevused ja arendamist vajavad valdkonnad. Koostöö moment kooliväliste organisatsioonidega tagas õppekeskkonna mitmekesisuse ja valdkonnapõhised sügavamad teadmised. Koostööpartnerid said julgust ja oskusi eriliste laste kaasamisel ning  sisendi spetsiaalste haridusprogrammide väljatöötamiseks või olemasolevate programmide kohandamiseks. Taoline koostöö inspireeris kõiki osapooli ja raputas välja igapäevarutiinistning tõi palju rõõmu isetegemisest!

Maikuu lõpus saime teada, et koostööprojekt  "Siia sinna läbi linna"sai Tallinna Haridusameti poolt eripreemia kui parim koostööprojekt 2021

Rõõmu jagus kõigile, eriti aga projektis osalenutele!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar