kolmapäev, 17. aprill 2019

Lõpuklassi õpilastega Vana-Vigala Ametikoolis

Lisaõppe neli- ja 9a klassi kolm  õpilast said võimaluse osaleda Vana-Vigala Kutsehariduskeskuses lausa kaks päeva, et osaleda neid huvitavaid eriala õppetundides, eesmärgiga kogeda eriala sobivust.
Osaleti kuues  õppetunnis, kus õpitakse automaaleriks, autoplekksepaks, ehitusviimistlejaks, puidutöötlejaks,toitlustajaks -teenindajaks.
Enamusele õpilastest meeldis automaaleri elukutse, sest selle õppega on võimalus saada ka autojuhtimisload.Kaks õpilast soovisid õppida toitlustajaks-teenindajaks.Tunti huvi ehitusviimistleja erialal õppimisest, sest nõudlus tööturul selle eriala järele on väga suur.
Peale õppetöö said õpilased osaleda militaar-ja vibulaskeringis, mängida lauamänge. Nad kohtusid ka oma vanade koolikaaslastega, kes õpivad Vana-Vigala Kutsehariduskeskuses edukalt endale valitud erialal juba kaks ja rohkem aastat ning hakkavad peagi lõpetama.
Öö  said õpilased veeta väga moodsas ja uues õpilaskodus, kus toad on kahekohalised, igas toas on ka televiisor ja  oma köök, duss, wc.Igal hommikul äratatakse noored õppurid poolkaheksa spetsiaalse helisignaaliga ning soovitakse kaunist päeva!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar