reede, 29. september 2017

Õpilaskodu vanema rühma õppekäik loomaaeda!

Sügisvärvides Tallinna Loomaaed on põnevust ja uudsust täis, sest nädala pärast avatakse jääkarude uus kodu mis on avar ja mugav ning kus pole trelle ees!
Seekordsel õppekäikul kohtusime kõigepealt kitsekeste, siidkanade ja küülikutega, sest olime jõudnud laste miniloomaaeda.
Edasi viis teekond linnuriiki, kus meid tervitasid mustad-ja valged toonekured,kanadahaned, pardid, roosad flamingod ning kõik nad tervitasid meid omas, võluvas linnukeeles.
Järg jõudis elevandimajani, kus kõik kolm elevanti olid õues ja nautisid sügisilma.
elevandimaja sees nägime eriliike anakondasid, kilpkonni ning suurt ninasarvikuema, pisipõnn oli peidus.Amuuritiiger uudistas meid huviga. Jääkaru Nordi oli väga õnnetu olemisega ja ta käpp veritses ning oli paistes.Lumeleopardid trallis ja lustisid palliga,mida oli põnev näha.
troopikamajas kohtusime krokodillidega, simpansite ning vikerkaarevärvi kaladega, mis särasid juskui kuusepuu.Hülged sukeldusid ja ujusid ning puristasid veeall.makaagid tahtsid meile sülle hüpata aga aknaklaas oli takistuseks.Loomaaias loomade elujälgimine on hea vaheldus õppetundidele koolis!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar