pühapäev, 25. september 2016

Sügise algas koos seente ja paduvihmaga!

Sügise alguse hommik oli sügiseselt karge, mõtlik ja udune kuid  täis õpilaste naeratusi, sest 2a klass otsustas minna sügist otsima seenenäituselt  Tallinna  Loodusmuuseumist.
Juba traditsiooniks on saanud, et iga aasta sügisel on uudistajatel võimalus vaadata seenenäitust Loodusmuuseumis ning juba teist aastat järjest korraldati näitus Loodusmuuseumi õuepeal.
Meie matk seenenäitusele kulges läbi Tallinna Vanalinna, mis oli varahommikust hoolimata pungil turiste.Peatusime Vanalinna südames-Raeplatsil ja Ajaloomuuseumi ajajoonel, kus õpilased said teada uut ja huvitavat.Lõpuks jõudsime  Loodusmuuseumiõuele, kus ootasid meid seenekuhilad-igale lauakesele olid paigutatud seente perekonnad liigiti. Õpilastel oli lihtne mõista ja arusaada, et millised on söödavad ja millised mittesöödavad seened.Mürgiseid seeni vaadati väga tähelepanelikult ja kuulati õpetaja selgitusi.
Peale seente uudistati kogu Loodusmuuseumi kõiki kolme korrust, kus saadi teadmisi jääajast tänapäevani.Aeg lendas märkamatult ja peagi kiirustati tagasi kooli läbi ajaloost tulvil Vanalinna,mis on alati täis legende ja vanaajahingust.






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar