neljapäev, 31. mai 2012

KEAT

Täna olime Muraste Tolli-ja Piirikaitseakadeemias vaid kuuekesi, sest osa õpilasi  6b klassist olid haigestunud,sellest oli muidugi väga  kahju! Kui minu teha oleks  siis nii hästi organiseeritud ja õpetlikule päevale tooks ma kogu koolipere osalema, sest õppida oli nii suurtel kui väiksematel ja teemaks oli-KAITA END JA AITA TEISI! Seekord olid tublid osalejad 6b-st: Anni, Birgit , Timo ja Meelis ning Nele, kes osales teist korda tänu oma kiirusele ja tublidusele.
Muidugi juhtub mõnikord ka viperusi ja seekord jäime bussist maha aga taas oli Nele ema Katrin justkui hea haldjas oma võluvitsaga kohal ja aitas meil kenasti jõuda Murastesse ja veel õigeks ajaks! Väga-väga suured TÄNUD kallis Katrin meie kõigi poolt!
Olime nii õnnelikud, et saime "KEAT"-is osaleda ja püüdsime võistlustel endast anda parima ja arvan, et see meil ka õnnestus, sest  kõige raskemal alal-kõndimine  miiniväljal eest saime vaid kaks trahvipunkti ning kiideti meid esmaabi andmisel-olime parimad lohutajad! Ka tulekahju korral käitumise eest saime max punktid .Vaid raudteeohutuses saime kehvema tulemuse aga alati peab midagi  ka parendada olema..Imeliselt vedas ka ilmaga, sest eile Raudsillametsas olles saime vaid paduvihma-täna aga säras päike kogu pika päeva.
Juba see, et pääsesime võistlustele oli suur võit aga teadmised ja praktilised kogemused ning lisaks ka veel kingikotid-see kõik kokku on justkui imeilus unenäga!
Tuhat tänu kõigile "KEAT"-i organiseerijatele ja muidugi ka osalejatele ning eriline TÄNU lapsevanem Katrin Noorele, kes taas ulatas oma abistava käe!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar