teisipäev, 18. oktoober 2011

Abikooli sügisnäitus ja laat

Täna-väga sügisesel hommikul käis juba vilgas askeldus. Kõik lauad, mis eile said sügisnäituse tarvis klassidest veetud ja linadega kaetud said täna täidetud õpilastel omavalmistatud sügiskompositsioonidega! Sügisnäituse avas pidulikult meie kooli direktor ja kohe peale avamist algas vilgas kauplemine omaküpsetatud maiustega! Kellel maiustatud sai vaadata ja nautida sügisnäitust!
1a kl.õpilased olid sügislehtedest meisterdanud uhked siilipoisid. 2a klass meisterdas vahvaid kartuliloomakesi ja vaasis oli uhke sügislehtede kimp. 3b klassi õpilased olid meisterdanud sügisese linnuparve, kes oli kohe lendu tõusmas, et soojale maale lennata.3a kl.õpilastel oli salapärane kohver, mille sees kastanimunadest loomakesed ja eemal meeleolukas sügiskollaaz.
4a kl.õpilastel oli meisterdatud sügisene sillerdav kapsapuuke, mille tüve tagant piilus metsakoll ning palju-palju siilikesi sügisandidega rippus akna kohal! 5a käis täna Enegiakeskuses ja õpetas-kuidas sügispimeduses ellujääda! 6a kl. olid miniatuurkõrvitsad ja sügislilled vaasis. 6b kl. meisterdas vahvaid kartuliloomakesi ja kastanipärleid. 7a oli näitusele pannud maapirnid ja muid sügisande.7b oli meisterdanud vahtralehtedest roosid, mis vaasis näisid nagu ehtsad kollased roosid! 8a kl.oli väga elegantne ning kaunis sügiskorvike, mis täis sügisande-selle kompositsiooni autor oli õpilane Nele, kes juba aastaid on tublilt käinud ka Tallinna Botaanikaaia jätkuprojektis. 8b klass oli pununud vahtralehtedest koheva rebasesaba ja teinud kätepuu. 9a kl.olid krüsanteemid ning PÕK-il lausa pidupäevahõnguline lillekimp! Tublid küpsetajad ja kaubitsejad olid vaid kaks klassi:PÕK ja 6b ning õpetaja A.Eeljõe, kelle pestod olid lausa vitamiinipommid! Tänane näitus jääb avatuks reedeni, 21.10-KIIRUSTAGE,sest on mida uudistada ja millest sügisenergiat ammutada! PÕK-i õpetaja Kadri Aarik oli valmis saanud ka näituse töölehed ning tänukirjad kõigile osalenud klassidele!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar