teisipäev, 15. detsember 2009

Oleme Huberti vaderiteks







Hoolimata hullust külmast -19 C ilmast, võtsid kümme meie kooli õpilast koos huvijuhiga taas teekonna ette Tallinna Loomaaeda. Käik loomaaeda oli seekord eriti pidulik, sest kirjutasime alla hiidküüliku Huberti vaderiks saamise lepingule.

Tähtsa sündmuse puhul olid meil kaasa võetud kingid Huberti jaoks: aastane toiduraha 250 eek-i, mis ausalt jõululaadal teenitud, kolm pikka porgandit, lisaks eluaseme kaunistus jõuludeks - inglike, suure punane südameke toimetulekukooli õpilastelt, kaunis jõulukaart, hulganisti piparkooke, suured labakindad ja kolm hästi pikka paid.

Tulevane hoolealune Hubert toodi sooja saali. Vaderipidu algas vaderilepingu allkirjastamisega, siis laulsime Hubertile jõululaule ning lõpetuseks jagasime oma kingitusi. Huberti talitajad Marika ja Anne pakkusid meile piparkooke. Õpetaja Inari oli aga fotograaf Kõps ja jäädvustas selle tähtsa hetke. Meile tutvustati ka Huberti sõbrakest kääbusküülik Hernekest, kes oli äsja saabunud filmivõtetelt Norrast. Noor superstaar poseeris sõbralikult kaamerate ees.
Iga kord kui me nüüd loomaaeda läheme, on meil sõber, keda paitada ja kellele kingiks porgandeid viia.
Küll on tore olla Huberti vaderiks!

Kikkis kõrvu, magusaid porgandeid ja krõmpsuvaid kapsapäid kallile Hubertile!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar