neljapäev, 12. veebruar 2009

jAANUARI VIIMASE NÄDALA TOIMETUSI

19.01 toimus ülekooliline pildistamine, kus õpilased said teha nii sõbrafotosid ja klassipilte, ka õpetajate ning autahvli õpilaste fotod said tehtud ja on peagi nähtavad autahvlil.

20.01 oli märkimisväärne õpetajatele, kes hakkasid naaberkooli Audentese spordikompleksis Rituaal käima ujumas. Samal õhtul jõuti veel ka Estonia teatrisse vaatama muusikali Minu veetlev leedi, kus peaosas Hele Kõre.

21.01 tegi Tervisenõukogu ettepaneku, et õpilased ja õpetajad hindavad kogu veebruarikuu meie kooli toitu, samuti vaadati üle koolipuhveti müügiletis pakutav ja hinnati ka puhvetimenüü tervislikkust.

22.01 on koolisööklas toidu hindamislehed, kus hinnatakse toidu välimust, lõhna, maitset ja tervislikkust. Toidu hindamislehed töötas välja kooli Tervisenöukogu.

26.01 Head uut kollase pühvli aastat! Õpetaja Sirly Eelmets koos oma 3a klassi õpilastega maalisid toreda kollase pühvli, mis tervitab rõõmsalt abikooli korruse õpilasi igal hommikul.
Meie koolis algas ka matemaatikanädal, kus tegevust jätkus õpilastele nii sinises saalis kui ka võimlas.

27.01 oli mõtlik Holocausti päev. Abikooli vanemate klasside õpilased olid kogunenud taas sinisesse saali, kus Tondi raamatukogu töötaja pr.Inga rääkis õpilastele lihtsalt ja arusaadavalt sellest ajaloo tragöödiast ja luges ka kuulsat Anne Franki päevikut.

28.01 külastasid loomaaiaklubi liikmed koos huvijuhiga taas loomaaeda, kus seekord tutvuti väga hinnaliste pönevate putukate näitusega ja saadi uusi teadmisi putukate elust ja nende
toimetustest.

29.01 külastasid 9b ja PÕK Tallinna Pelgulinna Noortekabinetti, kus saadi eluks vajalikke teadmisi ja varitsevaid ohtusid, mis võivad noori tabada. Noored said ka oma küsimustele vastuseid oma ala spetsialistidelt.Vaadati ka õppefilmi, mis oli noortele vägagi õpetlik.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar