neljapäev, 22. mai 2014

Pärimusmuusika Aidas, Viljandis

Juba kaheksandat aastat toimuv kunstiprojekt "Valgega valgele ehk värviliselt" toimus eileViljandis, Pärimusmuusika Aidas-hullust vihmast ja äikesest hoolimata!
Kõigepealt avas kunstipäeva projektijuht Silvia, järgmisena Viljandi abilinnapea pr.Malle Vahtra ning siis sai imetleda projektis osalenud koolide õpilastöödest kokkupandud näitust "Mustrite võlujõud"ning valida välja oma lemmikpilt. Kell 11.45 avasid uksed neli erinevat õpituba, kus sai  osaleda. Õpetajatele oli parmupilli õpituba ning kõigis oli peidus muusikaalgeke ning kokkumäng kõlas suurepäraselt ja meisterlikult.
Peale aida õpitubade tuli kõigil end sättida Viljandi linnamängule, kus tuli läbida mitu muuseumi- õpituba, Viljandi veetorn ja lossivaremed-trotsides tugevat äikesevihma!Kõik said sellega hakkama, ka sakslased meie sõpruskoolist Berliini lähistelt.
Peale linnamängu ootas kõiki maitsev aidalõuna ja tordilõik, parimatest parimatele olid kingitused ja kõik osalejad said tänukirja!
Kunstipäeva lõpetas ikka veel tugev vihmasadu ja tagasisõidul kostus bussis vaid ühtlast norinat, isegi õüpetajad haigutasid-sest vihm ju lausa uinutab...
Järjekordne kunstipäev sai läbi ja uueks juba plaanidki tehtud!

1 kommentaar:

  1. Kunstipäev oli vägev nagu alati, eriti vahva, et seekord said ka tallinlased reisida. Ja näitus meie kooli 1.korrusel on tõeliselt silma- ja hingerõõmustav! :)
    Aitäh!

    VastaKustuta