teisipäev, 16. veebruar 2010

Vastlapäev ja vastlakuklid koos Õismäe Kooliga

Täna, juba varahommikust saadik, paksus udus, käis kooliõuel vilgas askeldamine. Paksus lumes sumpasid armsaks saanud mäekünkal trobikond väikesi kelgutajaid, et kindlaks teha -kellel on pikim kelgusõit. Ei pääsenud kelgusõidust ka vanemate klasside õpilased - tähtis oli ju , et igaüks vähemalt ühe pika vastlaliu ära teeb.
Hoopis teistmoodi oli aga 4a klassi õpilastel, kes said külla minna Õismäe Kooli õpilastele, et üheskoos lustida vastlaid ja midagi maitsvat ka küpsetada. Kõigepealt saime tuttavaks oma vanade ja uute sõpradega, uudistasime koolimaja, tegime ühised mängulaulud ja aeg oligi küpsetamisega algust teha. Õpilased jagunesid kolme rühma ja iga rühm pidi vahukooretordi või koogikese küpsetama! Tuli puhastada, koorida ja tükeldada puuvilju, vahustada rõõskkoor vahukooreks ja purustada küpsiseid. Lõpuks tuli tordid ka kokku panna ja kaunistada. Üheskoos koos sõpradega omavamistatud torti süües oli ikka hea tunne küll :)








Vastlamänge saime mängida seekord kooliruumides, sest õueminekuks lihtsalt nappis aega ja pikad vastlaliud said juba varahommikul tehtud. Tänasime oma võõrustajaid ja tegime üheskoos ka kevadürituste plaane :)

Vahva vastlapäev oli!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar