neljapäev, 25. veebruar 2010

talimängud 2010 meie koolis

Täna hommikul oli võimlas kogu koolipere, et üheskoos avada talimängud meie koolis.

Oli ka külakosti - seitse tantsutüdrukut Nõmme Noortekeskusest, kes tantsisid kolm lustakat tantsu.
Direktor Evi Kraan tervitas kõiki ja soovis sportlike mängude edukat kordaminekut.

Mudilaskoor esines kahe lauluga ning õpetaja Mati Ummer tutvustas päevakava. Peale talimängude avamist oli kohe ka suur buss kooli ees, et viia kooli nooremate klasside õpilased Nõmmele, Vanakale kelgutama.

Vanemate klasside õpilasi ootas aga lumehoki ning lumelinnaku ehitamine, millega saadi suurepäraselt hakkama. Kaasa lõid ka Rahumäe Vahipataljoni üheksa sõdurit ning lumelinnaku müürid kerkisidki lipumäele ja spordiplatsile.

PÕK-i õpilased ehitasid korvpalliväljakule hiigelsuure tiigri, mis sai toiduvärvidega imekauni nahavärvi. 8a klassi poisid ehitasid õpetaja Rein Alevi juhtimisel mälestusmärgi vaprast sõdurist. Kaks puidust valmistatud mõõka ning rist ehtisid mälestusmärki.

Tuleb kiita 6a ja 7a klassi õpilasi, kes vapralt kaasa aitasid lumelinna rajamisel.

Toimetulekukooli õpilaste ehitatud püramiidikujuline lumelinnak sai valmis ehitatud sõdurite abiga spordiplatsi lähedale.

Ka koolimaja sees toimus midagi kaunist ning loomingulist: õpetaja Heli Maldar seadis teise korruse fuajee stendidele väga toreda õpilaste kunstitööde näituse. Tööde teemaks oli talv, sõprus ja talispordimängud.

Peale lõunat said õpilaskodu õpilased trallida lausa kahes lumelinnakus korraga -oh seda kaunist, sportlikku lumepidu oma kooliõuel!

1 kommentaar:

  1. Oli vahva päev! 9.a-le meeldis eriti lumehoki ja koos sõduritega lume sisse käikude kaevamine.

    VastaKustuta